Zpět na hledáníRNDr. Jana Vojtová, Ph.D.https://www.isvavai.cz/vedec/230c443f-665a-868d-06ae9c4f2d27bc24BETA TEST
2024, 2023, 2022, 2021, 2020, 2009, 2008, 2006, 2002, 2000
Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i. ( IČO: 61388971 )
Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i. ( IČO: 61388971 )
Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i. ( IČO: 61388971 )
Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i. ( IČO: 61388971 )
Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i. ( IČO: 61388971 )
Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i. ( IČO: 61388971 )
Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i. ( IČO: 61388971 )
Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i. ( IČO: 61388971 )
Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i. ( IČO: 61388971 )
Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i. ( IČO: 61388971 )
Název projektu: Interakce proteinu Mmi1/TCTP s mitochondriemi, Poskytovatel: MSM - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy, Hlavní příjemce: Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i., Období řešení projektu: 2022 - 2025
Název projektu: Role kvasinkového proteinu Mmi1 v autofágii proteinových agregátů, proteazómů a mitochondrií, Poskytovatel: MSM - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy, Hlavní příjemce: Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i., Období řešení projektu: 2020 - 2022
Druh výsledku: J - Recenzovaný odborný článek (Jimp, Jsc a Jost), Předkladatel: Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i., Dodavatel: AV0 - Akademie věd České republiky, Název výsledku: Experimental Cell Research, Rok uplatnění výsledku: 2023
Druh výsledku: J - Recenzovaný odborný článek (Jimp, Jsc a Jost), Předkladatel: Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i., Dodavatel: AV0 - Akademie věd České republiky, Název výsledku: Yeast, Rok uplatnění výsledku: 2022
Druh výsledku: J - Recenzovaný odborný článek (Jimp, Jsc a Jost), Předkladatel: Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i., Dodavatel: AV0 - Akademie věd České republiky, Název výsledku: Cells, Rok uplatnění výsledku: 2020
Druh výsledku: J - Recenzovaný odborný článek (Jimp, Jsc a Jost), Předkladatel: Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i., Dodavatel: AV0 - Akademie věd České republiky, Název výsledku: FASEB Journal, Rok uplatnění výsledku: 2009
Druh výsledku: J - Recenzovaný odborný článek (Jimp, Jsc a Jost), Předkladatel: Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i., Dodavatel: AV0 - Akademie věd České republiky, Název výsledku: Journal of Cell Science, Rok uplatnění výsledku: 2009
Druh výsledku: J - Recenzovaný odborný článek (Jimp, Jsc a Jost), Předkladatel: Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i., Dodavatel: AV0 - Akademie věd České republiky, Název výsledku: Journal of Immunology, Rok uplatnění výsledku: 2008
Druh výsledku: J - Recenzovaný odborný článek (Jimp, Jsc a Jost), Předkladatel: Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i., Dodavatel: AV0 - Akademie věd České republiky, Název výsledku: Microscopy Research Technique, Rok uplatnění výsledku: 2006
Druh výsledku: J - Recenzovaný odborný článek (Jimp, Jsc a Jost), Předkladatel: Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i., Dodavatel: AV0 - Akademie věd České republiky, Název výsledku: Current Opinion in Microbiology, Rok uplatnění výsledku: 2006
Druh výsledku: J - Recenzovaný odborný článek (Jimp, Jsc a Jost), Předkladatel: Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i., Dodavatel: AV0 - Akademie věd České republiky, Název výsledku: Infection and Immunity, Rok uplatnění výsledku: 2002
Druh výsledku: D - Stať ve sborníku, Předkladatel: Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i., Dodavatel: AV0 - Akademie věd České republiky, Název sborníku: EUREM 12 - proceedings., Rok uplatnění výsledku: 2000
V Rejstříku výzkumných pracovníků jsou zahrnuti všichni výzkumní pracovníci (řešitelé projektů / domácí tvůrci výsledků - tvůrci, kteří výsledku dosáhli v rámci pracovněprávního vztahu k subjektu, který daný výsledek předložil do IS VaVaI), jejichž údaje byly do systému předány od r. 2018 a dále, tj. od zavedení nových vědních oblastí výsledků / projektů dle číselníku oborových skupin OECD (Frascati manual) v IS VaVaI. Pro účely vytvoření obsahu Rejstříku výzkumných pracovníků bylo využito všech dostupných dat tak, jak byly v čase do IS VaVaI předávány. Aktuálně prezentovaný stav informací rejstříku tak může být ovlivněn, např. některými historicky předanými údaji s ohledem na jejich obsah a strukturu (např. chybějící identifikátor vědce - VEDIDK, RČ apod.).