Zpět na hledáníPhenolics levels in different parts of common buckwheat (Fagopyrwn esculentum) achenes (2019)detail výsledku
Identifikační kód | RIV/86652079:_____/19:00506314 |
---|---|
Název v anglickém jazyce | Phenolics levels in different parts of common buckwheat (Fagopyrwn esculentum) achenes |
Druh | J - Recenzovaný odborný článek (Jimp, Jsc a Jost) |
Poddruh | J/A - Článek v odborném periodiku je obsažen v databázi Web of Science společností Thomson Reuters s příznakem „Article“, „Review“ nebo „Letter“ (Jimp) |
Jazyk | eng - angličtina |
Vědní obor | 21101 - Food and beverages |
Rok uplatnění | 2019 |
Kód důvěrnosti údajů | S - Úplné a pravdivé údaje o výsledku nepodléhající ochraně podle zvláštních právních předpisů. |
Počet výskytů výsledku | 2 |
Popis výsledku v anglickém jazyce | Common buckwheat achenes have high antioxidant activity due to their high phenol and especially flavonoid content. In general, the highest phenol contents in seeds is related to the seed coat layers. However, there is insufficient information about the composition of the individual parts of the buckwheat achene. |
Klíčová slova oddělená středníkem | performance liquid-chromatography;antioxidant activities;moench;rutin;polyphenols;flavonoids;identification;epicatechin;quercetin;catechin;Buckwheat;Catechin;Epicatechin;Quercetin 3-O-beta-D-glucoside |
Stránka www, na které se nachází výsledek | https://reader.elsevier.com/reader/sd/pii/S0733521018307628?token=43570EF180C9EB871C3E2053F8040C282ED1F57AD0A05A417EDEFCB7210CD0276A358F8E7261BB13627AAE8A7D4003BB |
DOI výsledku | https://doi.org/10.1016/j.jcs.2018.12.012 |
Odkaz na údaje z výzkumu | - |
Údaje o výsledku v závislosti na druhu výsledku
Název periodika | Journal of Cereal Science |
---|---|
ISSN | 0733-5210 |
e-ISSN | - |
Svazek periodika | 85 |
Číslo periodika v rámci uvedeného svazku | jan |
Stát vydavatele periodika | GB - Spojené království Velké Británie a Severního Irska |
Počet stran výsledku | 6 |
Strana od-do | 243-248 |
Kód UT WoS článku podle Web of Science | 000457950900035 |
EID výsledku v databázi Scopus | 2-s2.0-85059591409 |
Způsob publikování výsledku | B - Open Access s časovým embargem (Embargoed Access) |
Předpokládaný termín zveřejnění plného textu výsledku | 01.01.2020 |
Informace o všech výskytech výsledku v rámci detailu výsledku
Dodáno AV ČR v roce 2020 | RIV/86652079:_____/19:00506314 v dodávce dat RIV20-AV0-86652079/01:1 předkladatelem Ústav výzkumu globální změny v. v. i. |
---|---|
Dodáno MŠMT v roce 2020 | RIV/86652079:_____/19:00506314 v dodávce dat RIV20-MSM-86652079/01:2 předkladatelem Ústav výzkumu globální změny v. v. i. |
Odkazy na výzkumné aktivity, při jejichž řešení výsledek vznikl
Projekt podporovaný MŠMT v programu EF | EF16_019/0000797 - SustES - Adaptační strategie pro udržitelnost ekosystémových služeb a potravinové bezpečnosti v nepříznivých přírodních podmínkách (2018 - 2022) |
---|---|
Podpora / návaznosti | Institucionální podpora na rozvoj výzkumné organizace |