Zpět na hledáníStanoveni volného a celkového kvercetinu v moravských červených vínech (2003)výskyt výsledku
Identifikační kód | RIV/62156489:_____/03:55600002 |
---|---|
Název v původním jazyce | Stanoveni volného a celkového kvercetinu v moravských červených vínech |
Název v anglickém jazyce | Determination of Free and Conjugated Quercetin in Moravian Red Wines |
Druh | J - Recenzovaný odborný článek (Jimp, Jsc a Jost) |
Poddruh | - |
Jazyk | cze - čeština |
Obor - skupina | G - Zemědělství |
Obor | GM - Potravinářství |
Rok uplatnění | 2003 |
Kód důvěrnosti údajů | S - Úplné a pravdivé údaje o výsledku nepodléhající ochraně podle zvláštních právních předpisů. |
Počet výskytů výsledku | 6 |
Počet tvůrců celkem | 4 |
Počet domácích tvůrců | 4 |
Výčet všech uvedených jednotlivých tvůrců | Marie Kyseláková (státní příslušnost: CZ - Česká republika, domácí tvůrce: A, vedidk: 6558127) |
Popis výsledku v původním jazyce | Stanoveni volného a celkového kvercetinu v moravských červených vínech |
Popis výsledku v anglickém jazyce | Free and conjugated quercetin in Moravian red wines were determined after acid hydrolysis. The measured concentrations are in agreement with most published data in the literature. The comparison of the vintage years 2000 and 2001 revealed increased conceFree and conjugated quercetin in Moravian red wines were determined after acid hydrolysis. The measured concentrations are in agreement with most published data in the literature. The comparison of the vintage years 2000 and 2001 revealed increased concentrations of both quercetin types in 2000, which could be a consequence of a longer sunshine period in that year. |
Klíčová slova oddělená středníkem | red wine; kvercetin; HPLC; capillary electrophoresis |
Stránka www, na které se nachází výsledek | - |
DOI výsledku | - |
Odkaz na údaje z výzkumu | - |
Údaje o výsledku v závislosti na druhu výsledku
Název periodika | Chemické listy |
---|---|
ISSN | 0009-2770 |
e-ISSN | - |
Svazek periodika | 97 |
Číslo periodika v rámci uvedeného svazku | 7 |
Stát vydavatele periodika | CZ - Česká republika |
Počet stran výsledku | 4 |
Strana od-do | 558-561 |
Kód UT WoS článku podle Web of Science | - |
EID výsledku v databázi Scopus | - |
Způsob publikování výsledku | - |
Předpokládaný termín zveřejnění plného textu výsledku | - |
Ostatní informace o výsledku
Předkladatel | Mendelova univerzita v Brně / (nerozlišená součást) |
---|---|
Dodavatel | MZE - Ministerstvo zemědělství (MZe) |
Rok sběru | 2004 |
Specifikace | RIV/62156489:_____/03:55600002!RIV/2004/MZE/430004/N |
Datum poslední aktualizace výsledku | 18.11.2004 |
Kontrolní číslo | 9409126 |
Informace o dalších výskytech výsledku dodaného ostatními předkladateli
Dodáno AV ČR v roce 2004 | RIV/67179843:_____/03:22033024 v dodávce dat RIV/2004/AV0/A22004/N/3:3 předkladatelem Centrum výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i. |
---|---|
Dodáno MŠMT v roce 2004 | RIV/60076658:12220/03:00004821 v dodávce dat RIV/2004/MSM/122204/N/1:1 předkladatelem Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích / Zemědělská fakulta |
Dodáno MZe v roce 2005 | RIV/67179843:_____/03:996845 v dodávce dat RIV/2005/MZE/A22005/N/1:1 předkladatelem Centrum výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i. |
Dodáno MZe v roce 2005 | RIV/00216224:_____/03:996846 v dodávce dat RIV/2005/MZE/140005/N/1:1 předkladatelem Masarykova univerzita / (nerozlišená součást) |
Odkazy na výzkumné aktivity, při jejichž řešení výsledek vznikl
Projekt podporovaný MZe v programu QD | QD1155 - Vliv suroviny a technologie zpracování na obsah zdravotně prospěšných polyfenolických látek v révových vínech (2001 - 2005) |
---|