Zpět na hledáníPotravinářský výrobek z hydrolyzovaného kolagenu obohacený o lignany (2015)výskyt výsledku
Identifikační kód | RIV/62156489:43510/15:43907275 |
---|---|
Název v původním jazyce | Potravinářský výrobek z hydrolyzovaného kolagenu obohacený o lignany |
Název v anglickém jazyce | Food article made of hydrolyzed collagen and enriched with lignans |
Druh | F - Výsledky s právní ochranou (užitný vzor, průmyslový vzor) |
Poddruh | F/U - Užitný vzor (Fuzit) |
Jazyk | cze - čeština |
Vědní obor | 40500 - 4.5 Other agricultural sciences |
Rok uplatnění | 2015 |
Kód důvěrnosti údajů | S - Úplné a pravdivé údaje o výsledku nepodléhající ochraně podle zvláštních právních předpisů. |
Počet výskytů výsledku | 4 |
Počet původců celkem | 9 |
Počet domácích původců | 2 |
Výčet všech uvedených jednotlivých původců | Josef Balík (státní příslušnost: CZ - Česká republika, domácí tvůrce: A, vedidk: 1231154) Pavel Híc (státní příslušnost: CZ - Česká republika, domácí tvůrce: A, vedidk: 5942586) Milan Houška (státní příslušnost: CZ - Česká republika) Karel Kýhos (státní příslušnost: CZ - Česká republika) Aleš Landfeld (státní příslušnost: CZ - Česká republika) Pavla Novotná (státní příslušnost: CZ - Česká republika) Jan Strohalm (státní příslušnost: CZ - Česká republika) Jan Tříska (státní příslušnost: CZ - Česká republika) Naděžda Vrchotová (státní příslušnost: CZ - Česká republika) |
Popis výsledku v původním jazyce | Užitný vzor se týká složení potravinářského výrobku z hydrolyzovaného kolagenu obohacený o lignany, které mají příznivé biologické účinky na lidský organismus. |
Popis výsledku v anglickém jazyce | Utility design relates to the composition of food product of the hydrolyzed collagen with an increased content of natural lignans, which have biological effects on the human organism. |
Klíčová slova oddělená středníkem | utility design;lignans;hydrolyzed collagen |
Stránka www, na které se nachází výsledek | http://spisy.upv.cz/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0028/uv028358.pdf |
DOI výsledku | - |
Odkaz na údaje z výzkumu | - |
Údaje o výsledku v závislosti na druhu výsledku
Číslo patentu nebo vzoru | 28358 |
---|---|
Vydavatel | CZ001 |
Název vydavatele | Industrial Property Office |
Místo vydání | Prague |
Stát vydání | CZ - Česká republika |
Datum přijetí | 23.06.2015 |
Název vlastníka | Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i. Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta. Centrum výzkumu globální změny AV ČR, v.v.i. |
Způsob využití | A - Při pouze uděleném patentu nebo patentu |
Druh možnosti využití | A - Nabytí licence je nutné ve všech případech |
Ostatní informace o výsledku
Předkladatel | Mendelova univerzita v Brně / Zahradnická fakulta (Lednice) |
---|---|
Dodavatel | MZE - Ministerstvo zemědělství (MZe) |
Rok sběru | 2016 |
Specifikace | RIV/62156489:43510/15:43907275!RIV16-MZE-43510___ |
Datum poslední aktualizace výsledku | 30.05.2019 |
Kontrolní číslo | 192134541 ( v2.0 ) |
Informace o dalších výskytech výsledku dodaného ostatními předkladateli
Dodáno AV ČR v roce 2016 | RIV/67179843:_____/15:00455087 v dodávce dat RIV16-AV0-67179843/02:2 předkladatelem Centrum výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i. |
---|---|
Dodáno MŠMT v roce 2016 | RIV/67179843:_____/15:00455087 v dodávce dat RIV16-MSM-67179843/01:1 předkladatelem Centrum výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i. |
Dodáno MZe v roce 2016 | RIV/00027022:_____/15:#0000057 v dodávce dat RIV16-MZE-00027022/01:1 předkladatelem Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i. |
Odkazy na výzkumné aktivity, při jejichž řešení výsledek vznikl
Projekt podporovaný MZe v programu QJ | QJ1210258 - Extrakce lignanů z dřevní hmoty a jejich využití v doplňcích stravy s významnými biologickými účinky (2012 - 2016) |
---|