Zpět na hledáníHigh pressure and foods (2004)výskyt výsledku
Identifikační kód | RIV/60076658:12310/04:00008652 |
---|---|
Název v anglickém jazyce | High pressure and foods |
Druh | D - Stať ve sborníku |
Jazyk | eng - angličtina |
Obor - skupina | G - Zemědělství |
Obor | GM - Potravinářství |
Rok uplatnění | 2004 |
Kód důvěrnosti údajů | S - Úplné a pravdivé údaje o výsledku nepodléhající ochraně podle zvláštních právních předpisů. |
Počet výskytů výsledku | 2 |
Počet tvůrců celkem | 8 |
Počet domácích tvůrců | 1 |
Výčet všech uvedených jednotlivých tvůrců | Jan Tříska (státní příslušnost: CZ - Česká republika, domácí tvůrce: A, vedidk: 2672251) D. Gabrovská (státní příslušnost: CZ - Česká republika) M. Houška (státní příslušnost: CZ - Česká republika) K. Kocurová (státní příslušnost: CZ - Česká republika) I. Paulíčková (státní příslušnost: CZ - Česká republika) J. Strohalm (státní příslušnost: CZ - Česká republika) J. Totušek (státní příslušnost: CZ - Česká republika) Naděžda Vrchotová (státní příslušnost: CZ - Česká republika) |
Popis výsledku v anglickém jazyce | The high pressure treated juices were compared with frozen and pasterized vertims. |
Klíčová slova oddělená středníkem | high pressure; functional food; apple-broccoli juice |
Stránka www, na které se nachází výsledek | - |
DOI výsledku | - |
Odkaz na údaje z výzkumu | - |
Údaje o výsledku v závislosti na druhu výsledku
Název sborníku | CISA 2004. 16th International Congres of Cheemical and Process Engineering |
---|---|
ISBN | 80-86059-40-5 |
ISSN | - |
e-ISSN | - |
Počet stran výsledku | 16 |
Strana od-do | 1-16 |
Název nakladatele | ČSCHI (Czech Society of Chemical Engineering |
Místo vydání | Praha |
Místo konání akce | - |
Datum konání akce | - |
Typ akce podle státní příslušnosti účastníků | - |
Kód UT WoS článku podle Web of Science | - |
EID výsledku v databázi Scopus | - |
Ostatní informace o výsledku
Předkladatel | Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích / Přírodovědecká fakulta |
---|---|
Dodavatel | MSM - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy (MŠMT) |
Rok sběru | 2008 |
Specifikace | RIV/60076658:12310/04:00008652!RIV08-MSM-12310___ |
Datum poslední aktualizace výsledku | 18.08.2008 |
Kontrolní číslo | 10972094 |
Informace o dalších výskytech výsledku dodaného ostatními předkladateli
Dodáno MZe v roce 2008 | RIV/00027022:_____/04:8P009069 v dodávce dat RIV08-MZE-00027022/01:1 předkladatelem Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i. |
---|
Odkazy na výzkumné aktivity, při jejichž řešení výsledek vznikl
Podpora / návaznosti | Jiný veřejný zdroj |
---|