Identifikační kód |
RIV/00027022:_____/98:00000186 |
Název v původním jazyce | Rozložení teplot ve vrstvě potraviny ohřívané mikrovlnami |
Název v anglickém jazyce |
Temperature distribution in a Layer of Food Heated by Microwaves |
Druh |
J - Recenzovaný odborný článek (Jimp, Jsc a Jost) |
Poddruh |
- |
Jazyk |
cze - čeština |
Obor - skupina |
G - Zemědělství |
Obor |
GM - Potravinářství |
Rok uplatnění |
1998 |
Kód důvěrnosti údajů |
S - Úplné a pravdivé údaje o výsledku nepodléhající ochraně podle zvláštních právních předpisů. |
Počet výskytů výsledku |
1 |
Počet tvůrců celkem |
3 |
Počet domácích tvůrců |
2 |
Výčet všech uvedených jednotlivých tvůrců |
Karel Hoke (státní příslušnost: CZ - Česká republika, domácí tvůrce: A, vedidk: 7318014) Jiřina Houšová (státní příslušnost: CZ - Česká republika, domácí tvůrce: A, vedidk: 6849253) Petr Topinka (státní příslušnost: CZ - Česká republika) |
Popis výsledku v původním jazyce | - |
Popis výsledku v anglickém jazyce |
- |
Klíčová slova oddělená středníkem |
temperature,distribution,microwaves,food |
Stránka www, na které se nachází výsledek |
- |
Odkaz na údaje z výzkumu |
- |