Informační systém výzkumu,
vývoje a inovací

Rejstřík informací o výsledcích

Jednoduché vyhledávání

Zpět na hledáníRozložení teplot ve vrstvě potraviny ohřívané mikrovlnami (1998)výskyt výsledku

Identifikační kód RIV/00027022:_____/98:00000186
Název v původním jazyceRozložení teplot ve vrstvě potraviny ohřívané mikrovlnami
Název v anglickém jazyce Temperature distribution in a Layer of Food Heated by Microwaves
Druh J - Recenzovaný odborný článek (Jimp, Jsc a Jost)
Poddruh -
Jazyk cze - čeština
Obor - skupina G - Zemědělství
Obor GM - Potravinářství
Rok uplatnění 1998
Kód důvěrnosti údajů S - Úplné a pravdivé údaje o výsledku nepodléhající ochraně podle zvláštních právních předpisů.
Počet výskytů výsledku 1
Počet tvůrců celkem 3
Počet domácích tvůrců 2
Výčet všech uvedených jednotlivých tvůrců Karel Hoke (státní příslušnost: CZ - Česká republika, domácí tvůrce: A, vedidk: 7318014)
Jiřina Houšová (státní příslušnost: CZ - Česká republika, domácí tvůrce: A, vedidk: 6849253)
Petr Topinka (státní příslušnost: CZ - Česká republika)
Popis výsledku v původním jazyce-
Popis výsledku v anglickém jazyce -
Klíčová slova oddělená středníkem temperature,distribution,microwaves,food
Stránka www, na které se nachází výsledek -
Odkaz na údaje z výzkumu -

Údaje o výsledku v závislosti na druhu výsledku

Název periodika Czech Journal of Food Sciences
ISSN 1212-1800
e-ISSN -
Svazek periodika 1998
Číslo periodika v rámci uvedeného svazku 5
Stát vydavatele periodika CZ - Česká republika
Počet stran výsledku 10
Strana od-do
Kód UT WoS článku podle Web of Science -
EID výsledku v databázi Scopus -
Způsob publikování výsledku -
Předpokládaný termín zveřejnění plného textu výsledku -

Ostatní informace o výsledku

Předkladatel Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i.
Dodavatel MZE - Ministerstvo zemědělství (MZe)
Rok sběru 1999
Specifikace RIV/00027022:_____/98:00000186!RIV/1999/MZE/M04009
Rok poslední aktualizace výsledku 1999
Kontrolní číslo 7710819
Vyhledávání ...