Informační systém výzkumu,
vývoje a inovací

Rejstřík informací o výsledcích

Jednoduché vyhledávání

Zpět na hledáníCryopreservation Techniques for Conservation of Plant Genetic Resources : Practical Training Instructions (2013)detail výsledku

Identifikační kód RIV/00027006:_____/13:00002820
Název v anglickém jazyce Cryopreservation Techniques for Conservation of Plant Genetic Resources : Practical Training Instructions
Druh W - Uspořádání (zorganizování) workshopu
Jazyk eng - angličtina
Obor - skupina E - Biovědy
Obor ED - Fyziologie
Rok uplatnění 2013
Kód důvěrnosti údajů S - Úplné a pravdivé údaje o výsledku nepodléhající ochraně podle zvláštních právních předpisů.
Počet výskytů výsledku 1
Popis výsledku v anglickém jazyce The workshop was based on sharing knowledge of biophysical behavior of plants in low/ultra-low temperatures, on physiological assumptions of high regeneration rate, on cryopreservation techniques developed for a specific plant species/tissue and on logistic for cryobanking. During the workshop, the participants were introduced to the thermal analysis of plants as a new exact knowledge for modern cryopreservation of plant tissue.
Klíčová slova oddělená středníkem cryoprotocol; vitrification; vegetatively propagated plants; cryopreservation
Stránka www, na které se nachází výsledek -
Odkaz na údaje z výzkumu -

Údaje o výsledku v závislosti na druhu výsledku

Místo konání akce Universidad Nacional de Cuyo
Stát konání akce AR - Argentinská republika
Datum zahájení akce 29.10.2013
Datum ukončení akce 31.10.2013
Celkový počet účastníků 6
Počet zahraničních účastníků 5
Typ akce podle státní příslušnosti účastníků WRD - Celosvětová

Informace o všech výskytech výsledku v rámci detailu výsledku

Dodáno MZe v roce 2014 RIV/00027006:_____/13:00002820 v dodávce dat RIV14-MZE-00027006/01:1 předkladatelem Výzkumný ústav rostlinné výroby, v.v.i.

Odkazy na výzkumné aktivity, při jejichž řešení výsledek vznikl

Výzkumný záměr podporovaný MZe MZE0002700604 - Udržitelné systémy pěstování zemědělských plodin pro produkci kvalitních a bezpečných potravin, krmiv a surovin (2009 - 2013)
Vyhledávání ...